lunes, 30 de enero de 2012

Introducció al tema del treball (Hidrogen)

Aquest treball està pensat per a veure quines alternatives tenim a les fots d’energia a part de les exhauribles com el petroli, el gas natural,... i quines perspectives de futur hi ha a Espanya i si seria rentable utilitzar-la o no. Aquest treball el fem l’Andrés Ocampo i jo (Ferran Barbany).
Molta gent s’ha fet la pregunta de quines fonts d’energia  podríem utilitzar quan se’ns acabin els combustibles fòssils. Aquest treball està ambientat cap a una alternativa al petroli i GLP.
En alguns cotxes ja s’han introduït millores basades en el hidrogen, com les bateries.
L’hidrogen s’ha trobat com a una alternativa a les energies no renovables, essent així una font molt més ecològica. Però hi ha un problema amb aquesta energia, que té un poder calorífic molt elevat però al tenir una densitat molt baixa (0,0708 Kg/ l fa que el seu poder calorífic (en un Kg= 120 Mj) per un litre quedi molt baix ( 8,496Mj/ L).
Per això una de les preocupacions d’aquesta energia és la de emmagatzemament, ja que s’ha de posar a unes prensions molt elevades per a que 1Kg de Hidrogen ocupi poc.
Amb aquest treball volem arribar a comprendre quins són els beneficis de utilitzar com a energia l’hidrogen i quins són els inconvenients, apart també valorar en el cas de que sigui rentable utilitzar-lo quines previsions de futur tenim amb aquest combustible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario